друкувати


Вчинений злочин не минеться мешканцю Івано-Франківська безкарно

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-28 04:59:20
Судячи з учорашніх подій, 23-річний мешканець Івано-Франківська, схоже, вже повірив, що вчинений ним злочин йому минеться безкарно. Тому для молодика стало цілковитою несподіванкою затримання працівниками міліції, до того ж - з речовими доказами скоєння крадіжки.

Як вже відомо, на початку січня івано-франківцю вдалося обікрасти одне з міських помешкань. Зловмисник, скориставшись відсутністю господарів, викрав телевізор, DVD-програвач, акустичну систему, ноутбук, інше домашнє майно. Викрадені речі вирішив заховати вдома, щоб згодом продати. Вичекавши майже місяць, він врешті зібрався позбутися незаконно здобутої апаратури. На цей час чоловік навіть не підозрював, що правоохоронці вже зацікавилися його особою і, власне, планують його затримання. Слушним моментом для цього стало перевезення викрадених речей. Автомобіль, яким керував молодий франківець, працівники Державтоінспекції затримали в одному з приміських сіл. Утім, після зупинки транспортного засобу водієві довелося спілкуватися з працівниками зовсім іншої міліцейської служби. Оперативники івано-франківського підрозділу карного розшуку поцікавилися, що і куди перевозить чоловік пізньої пори. Ці запитання, як мовиться, застали його зненацька, тож, оцінивши ситуацію, він змушений був зізнатися у вчиненні злочину.

За скоєння майнового посягання проти затриманого порушено кримінальну справу. Наразі він перебуває під арештом. Тим часом працівники міліції перевіряють його ймовірну причетність до інших злочинів.

Автор: Зорина Кречко, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі