друкувати


"Арсенал": Замість Заварова призначено Грозного

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-28 04:24:09
Київський "Арсенал" зробив рокіровку на тренерському містку: звільнено Заварова, призначено Грозного.

Керівництво київського "Арсеналу" звільнило Олександра Заварова з посади головного тренера "канонірів". Новим головним тренером киян призначений В'ячеслав Грозний, повідомляє ТСН.

Це доволі сенсаційне рішення прокоментував віце-президент "Арсеналу" Віктор Головко: "Так, буквально тільки що правління клубу прийняло таке рішення. У суботу команда "Арсенал" (Київ) в основному складі, згідно з графіком, виїжджає на другу частину зимових зборів в турецьку Анталію, де продовжить підготовку до другої весняно-літньої частини чемпіонату України. У неділю до Туреччини прибуде президент "Арсеналу" Вадим Рабинович та адміністрація клубу, щоб представити нового головного тренера В'ячеслава Грозного і нову тренерську групу".

Причини тренерської рокіровки, за словами Головка, наступні: "Рішення прийнято тільки з однією метою - поліпшити спортивні досягнення столичного "Арсеналу". Перед новим тренером керівництвом поставлене одне головне завдання: досягнення "єврозони" вже в нинішньому сезоні! У найближчі дні президент "Арсеналe" Вадим Рабинович обов'язково ознайомить ЗМІ із ситуацією в клубі і прокоментує прийняті рішення", - підсумувавщ Головко.

Обговорити на форумі