друкувати


З оновленням "Забави" мільйонером стати легше

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-28 03:20:06
Після новорічних свят "Лото-Забава" не припиняє радувати гравців. У 544 тиражі лотереї "народився" перший мільйонер 2010 року. Загалом, це вже 64-й переможець в історії гри. Цього разу зірвати джек пот (3 000 000 грн) та "Крутий підйом" (300 000 грн) пощастило киянину – це все, що наразі відомо про переможця. На власника виграшу з нетерпінням чекають у студії "Забави".

Проте на цьому сюрпризи від "Лото-Забава" лише розпочалися. Вінниччанин Юрій Підлубний та Мирослава Когут із Закарпаття виграли у новорічній акції по 100 000 грн. А мешканка Київської області Валентина Некрашевич здобула у полюванні за грошима 200 000 грн.

Оператор державних лотерей "М.С.Л." повідомляє, що 24 січня 2010 року відбувся перезапуск "Лото-Забава" з новими можливостями. Відтепер значно збільшилася кількість призів з "кругленькими сумами", надано додаткові можливості для участі у розіграшах гравцям–телеглядачам. Але найголовніше, що відтепер, окрім джекпоту в 3 000 000 грн, з’явилася нова можливість виграти 1 000 000 грн. Отже, мільйон може виграти кожен, у кого співпаде 3 горизонталі в одному ігровому полі білета з однією пільговою клітинкою.

Наступний мільйонер не примусив довго на себе чекати, одразу після оновлення "Лото-Забава", гравець з Одеси довів, що відтепер стати мільйонером набагато легше. Так і з’явився 65-й "Забавний" мільйонер і вже другий у 2010 році. Оператор державних лотерей "М.С.Л." впевнений, що число мільйонерів у найпопулярнішій серед українців лотереї цього року стрімко зростатиме.

Довідка: Історія "Лото-Забави" розпочалася понад 10 років тому. За цей час "Забава" посіла провідну позицію в рейтингах усіх лотерей України і країн колишнього СНД. Сьогодні її по праву можна вважати народною "кузнею" мільйонерів – недільні розіграші "Забави" змінили долі тисяч людей і подарували країні 64-х мільйонерів. Щасливці "Забави" змогли вирішити свої сімейні проблеми, житлові питання, дати якісну освіту дітям, з‘їздити на відпочинок і значно поліпшити своє життя. Чимало серед щасливців і тих, хто завдяки солідному виграшу розпочав власний бізнес.

Обговорити на форумі