друкувати


"Край неба" запрошує в "Гармидер"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-27 10:24:57
27 січня арт-кафе "Гармидер" та івано-франківський Культурно-мистецький центр "Є" запрошують на музичний виступ гурту "Край неба", що відбуватиметься на 1 поверсі. Початок – 20 година. Вхід – 15 гривень.

Гурт "Край Неба" було створено 2003 року в Івано-Франківську бас-гітаристом Павлом Вальком. Група за час свого існування була учасником різноманітних акцій, відіграла безліч концертів як в межах області, так по всій Україні. Серед досягнень гурту – перемога на фестивалі "Перлини сезону 2003".

Попри часті зміни колектив, гурт ніколи не полишали вокалістка Катя Полякова та бас гітарист Павло Валько. Тому, коли Катя вирішила зробити творчу перерву, гурт, відігравши пару концертів, припинив своє існування. Проте, саме зараз гурт повертається в оновленому складі, з новими піснями, працюючи в дещо іншому напрямі музики, але ми не забуваємо про старі, вже добре відомі хіти.

На даному етапі гурт експериментує, поєднуючи нові напрями в музиці (танцювальна, електронна, сінтіпоп) зі своїм традиційним звучанням, в основі якого лежить мелодійність. Як і завжди основою в музиці "Край Неба" є вокал.

Вже в оновленому стилі і складі "Край Неба", відігравши декілька концертів, хоче донести свою музику і до молодого , творчого , сучасного слухача, мотивуючи цим свій виступ у арт-кафе "Гармидер".

Склад гурту: Катя Полякова – вокал, Олег Пономарьов – клавішні,програмування, Павло Валько – бас-гітара.

Обговорити на форумі