друкувати


Обама відповість на запитання громадян через YouTube

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-27 09:22:55
Президент США Барак Обама вперше відповість на запитання інтернет-користувачів в режимі реального часу - через інтернет-канал YouTube.

"Починаючи з прямого ефіру на нашому безкоштовному додатку до iPhone, Білий дім використовує новітні технології для того, щоб доповідь президента про становище в країні змогли почути якомога більше людей. Тепер ми з задоволенням оголошуємо, що президент також використовує Інтернет як засіб прямого і безпосереднього спілкування з людьми", - говориться в блозі медіа-директора Білого дому Мекона Філліпса на веб-каналі президентської адміністрації, повідомляє ВЗГЛЯД.РУ.

"Після початку мови про становище в країні в середу в 21.00 (05.00 за київським часом), будь-який зможе поставити запитання з приводу цієї доповіді і проголосувати за інші питання на сайті YouTube.com/CitizenTube. Наступного тижня президент відповість на ваші питання в прямому ефірі з Білого дому, під час спеціальних інтернет-заходів", - повідомив Філліпс.

Президент США не з чуток знайомий з різноманітними інтернет-технологіями. У Обами є сторінки в соціальних мережах Facebook і MySpace. У Білого дому є свої сторінки на YouTube і Flickr, крім згаданого додатку для iPhone.

У березні минулого року Обама відповів на запитання інтернет-користувачів через сайт Білого дому.

Обговорити на форумі