друкувати


Сьогодні поновлюються виборчі перегони

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-26 04:41:31
У вівторок, 26 січня, в Україні розпочинається виборча кампанія перед другим туром президентських виборів.

Відповідно до Закону про вибори Президента, агітація перед повторним голосуванням розпочинається наступного дня після призначення повторного голосування. Таке голосування призначається Центральною виборчою комісією на третю неділю після дня виборів.

Нагадаємо, вчора, 25 січня, Центральна виборча комісія оприлюднила офіційні результати виборів і призначила повторне голосування (другий тур) на 7 лютого.

У виборчий бюлетень для повторного голосування будуть включені кандидати на посаду Президента України Віктор Янукович і Юлія Тимошенко, які за підсумками голосування 17 січня отримали найбільшу підтримку виборців.

Так, Янукович набрав 35,32% голосів (понад 8 млн. 686 тис. виборців), Тимошенко - 25,05% (6 млн. 159 тис. осіб), повідомляє Новинар.

Російська "Нєзавісімая газета" не лише не виключає, що другий тур президентських виборів в Україні "завершиться невизнанням їхніх результатів", а це може призвести до "надзвичайного стану" та вірогідного "втручання в ситуацію громадян інших держав, до чого й готуються міжнародні організації, котрі відсилають до України велику кількість спостерігачів", повідомляє Радіо Свобода.

Обговорити на форумі