друкувати


На Прикарпатті внаслідок переохолодження загинула 1 особа

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-26 04:26:20
За минулу добу на Прикарпатті внаслідок переохолодження загинула 1 особа, ще 7 мешканців краю травмовано. Так, 25 січня на одній із вулиць села Гончарів Тлумацького району місцеві жителі знайшли тіло загиблого 45-ти річного чоловіка. Як з’ясувалося, причиною смерті людини стало переохолодження.

Як зазначають медики, від переохолодження організму у людини найбільше страждають кінцівки. Спочатку вони червоніють, потім біліють, у них відчувається поколювання і навіть біль. Першими симптомами переохолодження є почуття втоми, сонливості та байдужості. Людина, при зниженні в неї температури тіла на декілька градусів, втрачає свідомість, внаслідок чого швидко настає зупинка дихання і кровообігу. В таких випадках, наголошують фахівці, потрібна негайна медична допомога, інакше наслідки можуть бути летальними. З настанням холодів переохолодження організму — це проблема, з якою може зіткнутися кожний і як, констатують медики , навіть нетривале переохолодження організму може позначитися серйозними наслідками на здоров’ї людини, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Аналізуючи ситуацію, Головне управління МНС в області звертається до всіх мешканців краю за різкого зниження температури повітря уникати довготривалого перебування на вулиці, бути обережними і дбати про своє здоров’я.

Обговорити на форумі