друкувати


На Прикарпатті міжнародний проект "У співпраці – дієвіше!"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-26 10:53:26
На Прикарпаття з навчально-стажувальним візитом приїхали учасники міжнародного проекту "У співпраці – дієвіше!" (Азербайджан - Монголія - Україна).

Реалізують його Івано-Франківський молодіжний громадський центр "Еталон" та обласний молодіжний центр праці в партнерстві з азербайджанськими соціально-економічним інноваційним центром "Улучау" (м.Шекі) та громадським об’єднанням "Інтелект" (м.Гянджа) за участю неурядових громадських організацій Монгольської Народної Республіки та за сприяння Міжнародного фонду "Відродження", повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

Учасники проекту відвідали Яремчанщину – ознайомилися з роботою ековізит-центру, створеного завдяки підтримці Євросоюзу, "Буковелю", приватних садиб зеленого туризму. В Івано-Франківську відбувся круглий стіл "Міжнародний досвід боротьби з молодіжним безробіттям та сприяння розвитку молодіжної підприємливості" за участю представників органів влади, самоврядування, освіти, громадських організацій.

За словами керівника обласного молодіжного центру праці Лесі Аронець, проект спрямований на подолання молодіжного безробіття і розвиток молодіжного підприємництва в гірських регіонах, де проблема працевлаштування завжди була і є гострою:

Навчально-тренувальний візит триватиме до 27 січня. Заплановані відвідини Українсько-канадського бізнес-центру в Івано-Франківську, Реєстраційної палати та Дозвільного центру, соціального гуртожитку у Калуші, навчальних закладів та тренінги.

Обговорити на форумі