друкувати


Прикарпаття: Мороз не щадить нікого – є загиблі…

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-26 10:27:13
Ще до нинішнього надзвичайного похолодання, викликаного вторгненням в Україну холодного арктичного повітря, на Прикарпатті вже були випадки загибелі людей від переохолодження. Будучи "чорними оптимістами", прогнозуємо подальші трагічні випадки через обмороження, які вже почали траплятися з минулого тижня.

Наприклад, у неділю в Калуському районі замерз місцевий житель 1975 року народження. Жителя села Тужилова виявили біля залізничного переїзду сусіднього села Голиня. Чоловік був ще живий. Коли його привезли до лікарні, медики констатували у нього відмороження верхніх та нижніх кінцівок. Через кілька годин потерпілий помер. З таким же діагнозом опинився в реанімації і ще один житель Калущини, якого зранку 24 січня знайшли поблизу власного будинку. А напередодні до лікарні потрапив і житель Косівського району, якій відморозив собі пальці на правій руці.

Власне, холод не щадить нікого. З діагнозом "ускладнена пневмонія" через переохолодження у Долині було госпіталізовано трирічну дитину. Щоправда, цим питанням наразі займається міліція, бо, за попередніми даними, дитинча захворіло внаслідок невиконання мамою своїх батьківських обов’язків.

Синоптичний прогноз, як відомо, невтішний. Морози прогнозують як мінімум до четверга. Стрімке пониження температури призвело не тільки до збільшення кількості випадків переохолодження. Мороз не щадить нікого, повідомляє Галичина.

Обговорити на форумі