друкувати


Івано-Франківська "ПОРА" про самоусунення міської влади від ліквідації наслідків снігопаду

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-23 09:15:55
Омріяні очікування по справжньому багатосніжної зими раптово змінилися панічним побоюванням чергової бездіяльності міської влади і міського голови В.Анушкевичуса. Ігноруючи всі заклики міської громади щодо ліквідації наслідків випадання 10-сантиметрового снігового покриву, мерія та мер самоусунулися від виконання своїх прямих обов`язків.

Висловлюємо побоювання, що задані нами до "монолітної і політично відповідальної команди" Анушкевичуса запитання стосовно цілковитої відсутності снігоприбиральної техніки на центральних магістралях міста чи у "спальних" мікрорайонах, відсутність піщано-сольової суміші в місті, самоусунення ЖЕКів від прибирання снігу та ожеледиці на прибудинкових територіях міста, дають відповідь не лише про байдужість міської влади до проблем городян, але й небажання теперішньої "команди" боротися за довіру людей на місцевих виборах, що відбудуться 30 травня.

Невтішні прогнози синоптиків щодо чергового погіршення погодніх умов (сніг, мороз, ожеледиця, вітер) спонукають нас до впевненості, що головна катастрофа і головне стихійне лихо у Івано-Франківську – це міська влада і міський голова п.Анушкевичус. У зв'язку із відсутністю міської влади і нормального функціонування територіальної громади Івано-Франківська пропонуємо:

- Обласній владі терміново визначитися із рівнем небезпеки для городян для оперативного задіювання можливостей Міністерства з надзвичайних ситуацій, військових, спецтехніки облавтодору і будівельних організацій міста;

- Зважаючи на те, що прогнозоване потепління очікується наприкінці наступного тижня, щоби уникнути нещасних випадків внаслідок переохолодження КП "Теплокомуненерго" зобов'язане у режимі надзвичайної ситуації забезпечити тепло в оселях івано-франківців;

- Медичним закладам у очікуванні різкого збільшення "вуличного" травматизму бажано відповідно підготуватися;

- Знайти можливості для організації суботника по прибиранню адміністративних будівель силами хоча б трьох тисяч державних чиновників.

Зважаючи на системний параліч комунальних служб міста ПОРА мобілізуватися і самоорганізуватися! ПОРА прибирати сніг, автодороги, прибудинкові території та невдаху-мера! ПОРА міняти міську владу!

За дорученням обласної політради,
Керівник обласної партійної організації ГП "ПОРА"
Руслан Коцаба