друкувати


Податкова міліція Івано-Франківська працює

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-22 04:28:15
Близько 36 мільйонів гривень торік надійшло до Державного бюджету в результаті правоохоронної діяльності Податкової міліції Івано-Франківська.

Понад 17 мільйонів гривень відшкодовано збитків по кримінальних справах за ухилення від сплати податків і порушення чинного податкового законодавства. За словами головного податкового міліціонера міста Євгена Данилюка, в результаті перевірок виявлено більше 50-и порушень податкового законодавства. Порушено 13 кримінальних справ за ухилення від сплати податків.

Під час різдвяних свят в помешканні іванофранківця виявили підпільне цехове виробництво з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. Низку порушень податкового законодавства принесла податковим міліціонерам і програма "Карпатська зима". Ними здійснено 25 перевірок туристичного бізнесу та закладів торгівлі. Програма "Карпатська зима", яку запровадила обласна Державна Податкова Адміністрація планує збільшити бюджетні доходи під час зимового туристичного сезону. Триватиме вона до 1 квітня цього року.



Джерело: Радіо "Західний полюс"
Обговорити на форумі