друкувати


У підприємств-боржників вилучено понад 87 тис. грн. готівкових коштів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-21 10:45:45
В ході проведення заходів в рамках виконання регіональної програми "Карпатська зима" працівники органів державної податкової служби області та податкової міліції постійно проводять спільні рейди щодо вилучення готівкових коштів у підприємств-боржників.

Зокрема, протягом листопада-грудня минулого року у боржників вилучено понад 87 тис. грн. готівкових коштів, які в подальшому спрямовані до бюджету.

За результатами проведеної співбесіди з керівником фірми "Мізунь" погашено понад 91 тис. грн. податкового боргу цього підприємства.

Податківці Косівського району у селі Розтоки і Березівському лісництві виявили 12 м. куб. нічийної деревини та дрова на суму 1,4 тис. грн.

Загалом за результатами проведених документальних перевірок п’яти суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері санаторно-курортного, готельного та туристичного бізнесу, донараховано понад 180,5 тис. грн. платежів, які в повному обсязі надійшли до бюджету, та зменшено від’ємне значення податку на додану вартість на 3 мільйони гривень, повідомляє Галичина.

Обговорити на форумі