друкувати


Білл Гейтс написав у Twitter

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-20 04:04:47
Засновник найбільшої в світі корпорації з виробництва програмного забезпечення Microsoft Білл Гейтс вперше залишив повідомлення в соціальній мережі Twitter і визнав, що йому ще належить багато дізнатися про тонкощі роботи цього популярного ресурсу.

Повідомлення на акаунті Білла Гейтса в Twitter з'явилося напередодні.

"Hello World. Не покладаючи рук, працюю над посланням мого фонду (благодійний фонд Білла і Мелісси Гейтс) - воно буде оприлюднено 25 січня ", - написав Білл Гейтс, повідомляє Взгляд.

Вираз Hello World зазвичай використовується програмістами, що приступають до вивчення нової мови.

Багато користувачів Twitter висловили бажання допомогти Гейтсу швидше освоїти необхідні навички мікроблогера. Засновник Microsoft подякував усім за підтримку. "Я вже багато чого дізнався про Twitter, але хочу дізнатися ще більше", - написав він в одному з коментарів.

Поява Гейтса в Twitter викликала небувалий ажіотаж серед користувачів мережі. Блог найбагатшої людини у світі вже "зафрендили" більше 160 тисяч чоловік. Сам Гейтс вів себе більш стримано - в його списку зараз тільки 40 "друзів", серед яких президент США Барак Обама.

Раніше в блогосфері неодноразово з'являлися фальшиві щоденники Білла Гейтса, але на цей раз група техпідтримки Twitter гарантує його автентичність.

Також напередодні Гейтс після шестимісячної перерви поновив свою сторінку в іншій популярній соціальній мережі Facebook, виклавши туди фотографії, присвячені поїздці до Індії.

Обговорити на форумі