друкувати


Паспортна служба максимально сприяє громадянам

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-20 10:43:50
Ще за тиждень до дня проведення виборів паспортні підрозділи міліції Івано-Франківщини працювали у режимі максимального сприяння громадянам в оформленні необхідних документів і видачі їм паспортів. З цією метою паспортисти продовжили робочий час і це дало можливість оперативно вирішувати питання за зверненнями громадян.

Як повідомив начальник відділу громадянства, імміграції та реєстрації осіб УМВС в області полковник міліції Сергій Саїв, за цей час працівники паспортної служби оформили та видали людям 139 паспортів громадянина України і 14 тимчасових посвідчень особи. Крім того, задоволено заяви майже 220 громадян про вклеювання нових фотографій у зв’язку з досягненням 25-річного і 45-річного віку.

Враховуючи те, що на 7 лютого вже вочевидь буде призначено повторний тур виборів Президента України, паспортна служба звертається до громадян із проханням не зволікати з заявами в оформленні необхідних документів для виготовлення або заміни паспорта громадянина України, вклеювання фотографій тощо. Підрозділи паспортної служби розглянуть та оперативно нададуть послуги по кожній заяві з питань оформлення і видачі паспортів, вклеювання нових фотографій.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі