друкувати


"Карпатська зима" принесла дорахування в бюджет

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-19 05:22:43
На виконання регіональної програми "Карпатська зима" Коломийською ОДПІ організовано роботу в передсвяткові та святкові дні.

На цей період створено 12 мобільних груп з числа працівників управління оподаткування фізичних осіб, відділу податкового контролю юридичних осіб та сектору контролю за розрахунковими операціями для проведення перевірок суб'єктів господарювання, які здійснюють діяльність в сфері торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, в т.ч. через кіоски, лотки, надають послуги у сфері громадського харчування при цьому використовують працю найманих осіб без відповідного їх документального оформлення, повідомляє відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Коломийської ОДПІ.

Мобільними групами проведено 20 перевірок, з яких порушення податківцями виявлено у 17 випадках. Завдяки пильній роботі до бюджетів усіх рівнів донараховано 18,6 тис. грн штрафних санкцій. Порушення стосувалися неналежного ведення книги обліку доходів та витрат, виявлення неоформлених найманих працівників.

Також діяли 2 робочі групи для проведення перевірок ринків м.Коломия. За результатами цих перевірок складено два протоколи за неналежне ведення книги обліку доходів та витрат та виписано 9 одноразових патентів на 0,5 тис. грн.

Обговорити на форумі