друкувати


ЦВК: Вибори президента відбулися

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-18 12:30:38
Голова Центральної виборчої комісії Володимир Шаповал заявляє, що перший тур виборів президента України-2010 відбувся. Шаповал задоволений роботою всіх дільниних виборчих комісій.

"Вибори відбулися. Це доведений факт, який, я думаю, ніхто не заперечуватиме", - сказав він. При цьому глава ЦВК повідомив, що офіційних результатів, звісно ж, ще не має, а ті результати, які з’являються на електронному табло ЦВК, є поки неофіційними.

"Результатів офіційних ми не маємо, а говорити про банальність я не маю звички. Проте, як свідчить досвід України і виборів за кордоном – ця електронна неофіційна версія потім виявляється дуже близькою до офіційних результатів ЦВК", - сказав він.

Також Шаповал повідомив, що із завтрашнього дня ЦВК почне отримувати від окружних виборчкомів протоколи з мокрою печаткою.

"Завтрашній день – ЦВК в роботі безперервного засідання прийматиме ці протоколи. А потім буде ухвалено остаточне рішення ЦВК", - сказав він.

Крім того, Шаповал відзначив, що задоволений роботою дільничних виборчкомів. "Я задоволений всіма без виключень ДВК, хоч і були проблеми", - сказав він.

Нагадаємо, всього у виборах президента України взяли участь 66,72% виборців у 220 округах з 225, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі