друкувати


А.Яценюк задоволений четвертим місцем на виборах

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-18 09:45:16
Кандидат у президенти, лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк вважає, що четверте місце на виборах за результатами exit-polls, в умовах нинішньої кампанії оптимальним для себе.

На прес-конференції Яценюк заявив, що "результат міг бути кращий чи інший, але в тих умовах політичної боротьби... без можливості доступу до ЗМІ, з неймовірною кампанією "чорного піару" проти мене, те, що я зайняв четверте місце – це означає, що в Україні ще є демократія, що в країни є шанс". Він наголосив, що цей шанс "я обов’язково зреалізую".

Яценюк подякував своїм прихильникам за підтримку та підкреслив, що "в 2015 році переможе таки Яценюк, а до 2015 року будемо воювати з тими, хто переможе".

Політик також зазначив, що його "сподівання були дещо інші, але такі реалії і їх треба прийняти". "Зараз нема що дивитися назад, тепер треба дивитися вперед", - переконаний кандидат у президенти.

Яценюк додав, що оскаржуватиме в суді результати на тих дільницях, де були порушення під час виборчої кампанії. В той же час він визнає, що "це не вплине на загальний результат виборчого процесу".

Нагадаємо, згідно результатам exit-polls, Яценюк посів четверте місце на виборах. Зокрема, національний exit-poll дав йому 7,8% голосів.

В той же час, результати exit-poll є результатом не виборів, а соціологічного дослідження, проведеного на виходах із виборчих дільниць по всій Україні, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі