друкувати


Центральна виборча комісія посилила охорону

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-17 01:57:20
Центральна виборча комісія дещо посилила охорону своєї будівлі. У холі будівлі на першому поверсі перебувають близько 6 охоронців, яких раніше не було.

Також 2 представників державної охорони перевіряють документи і проводять огляд речей журналістів. Кореспонденти повідомили, що працівники ЦВК й охорона перебувають у гарному настрої, повідомляє ТСН.ua.

На 6 поверсі будівлі, де розташовані, зокрема, кабінети керівництва комісії, охорона відсутня.

Крім цього, зовні від будівлі, як і раніше, стоять намети синього кольору без будь-яких символів і знаків на них. Навпроти центрального входу в будівлю за залізним огородженням встановлено 27 наметів, з лівого боку будівлі - приблизно стільки ж.

Також продовжують стояти по обидва боки від центрального входу 2 великих військових намети з написом "Громадська приймальня народного депутата Ельбруса Тедеєва".

Як відомо, 18 січня мітинг на підтримку результатів голосування біля ЦВК має намір провести Партія регіонів.

Напередодні міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив, що органи МВС не планують підсилювати охорону біля приміщення Центрвиборчкому. За його словами, будівлю охороняють представники управління державної охорони.

"Міліція ж в робочому режимі патрулюватиме навколо. Жодного посилення або барикад, як це було в 2004 році, не буде. Але, безумовно, реагуватимемо на прохання управління держохорони. Хочу нагадати, що біля ЦВК розташований один з найбільших підрозділів внутрішніх військ, тому реакція буде миттєва", - сказав Луценко.

Обговорити на форумі