друкувати


16 січня в Івано-Франківську відкриття виставки картин Ю.Боринця "TV"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-16 09:21:36
16 січня Культурно-мистецький центр "Є" запрошує на відкриття виставки картин Юрія Боринця "TV", що відбуватиметься на 5 поверсі.

Початок - 16 година.

Розуміння - одна з найбільших людських цінностей сьогодення. А розуміння сучасного мистецтва - одне з найбільших вмінь сьогодення. Талановитий художник Юрій Боринець вміє не лише розуміти усі прояви та настрої сучасного мистецтва, а й сам перебуває у постійному пошуку нових форм вираження. Він натякає, дивує, провокує. Головне, що провокує до роздумів, до розширення власних горизонтів.

Зазирнути у лабіринти творчих пошуків Юрія Боринця і спробувати зрозуміти його бачення навколишнього світу Ви зможете 16 січня.

Юрій Боринець художньої школи не закінчував. Потяг до пензля відчув уже дорослим. Та критики кажуть, що у своїй творчості художник залишається дитиною. Роботи Юрія Боринця не можна вмістити в межі одного стилю чи течії. Сам художник зізнається: ніколи не міркує над майбутнім твором. Усе залежить від настрою. На полотно потрапляють переживання останньої миті. Працює художник з гуашшю, олією, пастеллю, фломастерами та всіма матеріалами, які згодяться для створення картин.

Обговорити на форумі