друкувати


Лист-звернення І.ДЕБЕНКА до інтернет-видання "Малакава"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-15 03:03:37
Перш за все хотів подякувати за критику. Мені щиро прикро, що матеріал, написаний мною, спричинив негативні наслідки.

Однак, надсилаючи статтю в редакції видань, я не ставив собі за мету отримати хоча б якісь кошти, чи як було написано "заробити". Я не сподівався, що за матеріал, який подається як погляд окремої особи й публікується у так званих колонках "думки вголос" чи "погляд" передбачається винагорода. Жодне з видань, на яких було опубліковано статті, не зв'язувалося зі мною ні до, ні після опублікування з метою обговорення питання фінансів. Я й на це наразі не сподівався. Лише редакція "Малакави" зателефонувала й повідомила про те, що бажала б надрукувати статтю "Особливості президентської кампанії на Прикарпатті", на що я відповів, що вона вже була опублікована на одному з інтернет-видань. Редактори ж деяких інших сайтів, розмістивши матеріал, зауважили, що було б добре, якщо б я надсилав свої матеріали трішки швидше, оскільки їх вже розмістили й інші сайти.

За надіслані мною матеріали я не ставив умову й не прагнув отримати жодної фінансової винагороди, а лише керувався єдиною метою - щоб мої думки стали відомі широкій громадськості.

Відповідно, жодних гонорарів за опубліковані статті не отримував. Справа в тому, що зазначені статті були фактично першими матеріалами, які я наважився надіслати й які були опублікованими. Я, відверто кажучи, вважав, що якщо ти не вимагаєш ніяких коштів за публікацію, то маєш право надсилати її різним виданням. Жодних поганих намірів й бажання скомпрометувати ні один із сайтів чи себе особисто в мене не було. В цьому моя совість чиста і за ці слова можу заприсягтися.

Та, попри це, хотів б ЩИРО ВИБАЧИТИСЯ перед Редакцією. Сподіваюсь, що ВИ мене зрозумієте й погодитеся на подальшу співпрацю.

Дякую.

P.S. Сподіваюсь, що дані слова Ви погодитесь опублікувати. Адже чи хотілося б мені, будучи юним й недосвідченим, заявляючи про себе, розпочинати із скандалів, винуватцем яких є особисто я? У будь-якому разі все, що тут написано є чистою правдою й написано від щирого серця. Сподіваюсь на розуміння. Дякую.

Автор: Ігор ДЕБЕНКО
Обговорити на форумі