друкувати


У Галичі відкрито спортивний комплекс

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-14 05:27:32
Сьогодні відбулося відкриття спортивного комплексу у місті Галичі. Комплекс обладнано двома спортивними залами – ігровим і тренувальним, для занять важкою атлетикою і боксом.

Участь в урочистостях взяли чиновники, спортсмени, представники будівельних фірм, які проводили реконструкцію, ветерани спорту, тренери та вихованці Галицької ДЮСШ. Замовником виконання робіт виступив відділ освіти районної державної адміністрації, на баланс якому передано комплекс. До виконання робіт було залучено кілька будівельних фірм, повідомляє головне управління правової роботи та внутрішньої політики Івано-Франківської ОДА.

Довідка: У 2005 році з ініціативи голови районної державної адміністрації Василя Крука було піднято питання про реконструкцію теплоцентру у місті Галичі і створення в його стінах спортивного комплексу. Дану ініціативу тоді підтримав заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді і спорту обласної державної адміністрації Любомир Пасічник. Саме він допоміг у виділенні коштів на виготовлення проектної документації та часткове матеріально-технічне забезпечення. У 2009 році розпочалися основні роботи з реконструкції, які проводились під особистим контролем голови районної державної адміністрації Григорія Івасишина.

Обговорити на форумі