друкувати


П’яні витівки безпритульних у підвалах Івано-Франківська

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-13 03:44:45
Через п’яні витівки безпритульних у підвалах Івано-Франківська, кількасот мешканців міста залишилися без гарячої та холодної води і могли ще й загинути у вогні.

За словами Тетяни Клочкової, керівника міської служби оперативного реагування, невідомі безпритульні, які опинилися у підвалі будинку на вулиці Довженка 4, корпус 2 у мікрорайоні БАМ зламали, а потім підпалили пластмасові труби, по яких поступала гаряча вода та проводився обігрів кількох суміжних багатоквартирних споруд. Унаслідок цього мешканці понад 350 квартир змушені були ловити дрижаки у холодних домівках та носити на поверхи воду.

Як повідомили на черговій оперативній нараді у міського голови Івано-Франківська, гаряче водопостачання на БАМі відновили через 34 години, а опалення через 37 годин. Люди повідомили про безпритульних міліцію, проте знайти безхатченків так і не вдалося. Незважаючи на те, що у місті є спеціальний будинок нічного перебування для бомжів, вони й надалі, за звичкою, ночують та святкують у підвалах.

Голова міста Віктор Анушкевичус звернувся до представників усіх служб міста і самих мешканців, аби ті, побачивши у будинках потенційних паліїв та знищувачів комунального майна, повідомляти про них в міліцію та в службу оперативного реагування. Робитиметься це і для безпеки самих безхатченків, адже в підвалах та на сходових клітках вони можуть замерзати.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі