друкувати


Українські підприємства щороку беруть участь у благодійній акції "Милосердя"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-13 03:35:36
Протягом 2009 року підприємства Міністерства промислової політики України в рамках щорічної Всеукраїнської благодійної акції "Милосердя" надали грошову та натуральну допомогу найбільш соціально незахищеним верствам населення на загальну суму до 5 мільйонів гривень.

Підтримка стала доречною для шкіл, шкіл-інтернатів, дитячих будинків, дитячих садків, будинків-інтернатів та інших дитячих закладів. Допомогу від підприємств також отримали медичні заклади, церкви, храми, ради ветеранів, товариства інвалідів, фонди ветеранів тощо, повідомляє прес-служба Мінпромполітики.

Крім того, підприємствами Мінпромполітики України проведено роботу з обстеження матеріально-побутових умов проживання громадян похилого віку, малозабезпечених та інвалідів в закріплених житлових мікрорайонах і надано їм, у разі потреби, грошову або матеріальну допомогу у вигляді продуктів харчування, благодійних обідів у заводських їдальнях, забезпечено паливними матеріалами, ліками та одягом. А в деяких випадках сплачено комунальні та ритуальні послуги, організовано проведення благодійних концертів силами колективів художньої самодіяльності, презентовано подарунки до Дня інвалідів та інших свят.

Обговорити на форумі