друкувати


БФ "Ти-Ангел" проводить акцію "Чиста вода - у дитячу лікарню"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-13 09:13:19
У Івано-Франківській дитячій клінічній лікарні проходять лікування близько 460 дітей. Щодня діти і батьки зустрічаються з проблемою якісної води, необхідної для пиття в денний і вечірній час. Споживання водопровідної води створює неабияку небезпеку для важкохворих діток, тому щодня воду кип'ятять і переливають у ємності для подальшого вживання. Як відомо в результаті кип'ятіння вода не стає чистішою і такий спосіб обробки проблеми не вирішує.

В умовах постійного погіршення екологічного середовища питання якості питної води у великих містах, що використовується для споживання населенням, а особливо дітьми, набуває неабиякої гостроти. Адже питна вода - це другий по важливості елемент, необхідний для функціонування організму, після кисню. Людське тіло на 80 % складається з води. У дитячих лікарнях повітря, як правило є пересушеним. Це призводить до додаткової втрати вологи організмом дитини, яку необхідно компенсувати, бажано водою хорошої якості.

БФ "Ти-Ангел" пропонує встановити спеціальне обладнання та забезпечити відділення дитячої клінічної лікарні чистою джерельною водою.

Кошторис цієї благородної справи є зовсім невеликим, витрати є мізерними порівняно з дороговартісним лікуванням онкологічних недуг у дітей, а про результат, який ми отримаємо у кінцевому результаті, кожен з нас може судити сам. Оскільки якісна питна вода також відіграє велику роль у процесі лікування дітей.

Вартість бутля води коштує 25 грн. і десяток дітей у день будуть мати доступ до якісної питної води!

Подарувати дітям чисту воду Ви можете за допомогою благодійного внеску на рахунок БФ "Ти-Ангел":

р/р: 26000060398106
КОД (ЄДРПОУ): 36321738
Отримувач: БО "БФ ТИ-АНГЕЛ"
Код банку (МФО): 336677
Банк отримувача: ПриватБанк
Призначення платежу: благодійна пожертва (напрямок "Чиста вода у дитячу лікарню")

Підтримайте акцію, розмістивши банер.

Обговорити на форумі