друкувати


В Коломиї відкрито меморіальну дошку Андрію Федчуку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-12 05:18:21
Сьогодні, 12 січня 2010 року, в Коломиї відбулося відкриття меморіальної дошки в пам’ять про трагічно загиблого Андрія Федчука. Відомий український боксер та депутат Коломийської міської ради 15 листопада минулого року потрапив в автокатастрофу. Цього дня Андрію виповнилося б 30 років.

Дошку пошани встановлено на вул.Леонтовича 6, де мужнів та проживав боксер. Ініціатива увіковічнення пам’яті відомого прикарпатця належить сусідам, побратимам по спорту, друзям. На відкритті меморіальної дошки було велелюдно: свою шану покійному засвідчили представники міської влади, спортсмени збірної України по боксу, сусіди та друзі.



Із словом виступив мер Коломиї – Юрій Овчаренко, президент Коломийської федерації боксу – Олександр Луцак. Вони висловили свою тугу за спортсменом, що ніс славу про Коломию в світі, за громадянином міста, який в складі депутатського корпусу покращував життя коломийської громади, за просто молодим втраченим життям, що зламалося в самому розквіті.

Дошку освятив о. Іван Остафійчук. Крім того, було проведено ранкову поминальну службу за упокій душі Андрія Федчука в кафедральному соборі Архистратига Михаїла.

Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі