друкувати


В.Анушкевичус: У складних погодних умовах комунальні служби спрацювали задовільно

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-12 04:26:00
Сьогоднішню оперативну нараду міський голова Віктор Анушкевичус розпочав з оцінки роботи комунальних служб щодо прибирання території міста.

Адже, за словами начальника служби оперативного реагування Тетяни Клочко, за добу 11 січня та кілька годин доби 12 січня 2010 року у Івано-Франківську випало майже 8 см снігу. Це зумовило значно більше навантаження на працівників комунальних служб, зокрема, двірників, які відповідають за прибирання пішохідної частини території міста, а також працівників комунальних підприємств, які прибирають проїжджу частину міста з допомогою спецтехніки, повідомляє офіційний сайт міста Івано-Франківська.

За словами міського голови Віктора Анушкевичуса усі комунальні служби, які відповідають за прибирання міста задовільно спрацювали у складних погодних умовах. За результатами ранкового об’їзду міста міський голова наголосив на кількох проблемних місцях, а також подякував комунальникам за роботу святкові дні. Адже, згідно довідки керівника муніципальної інспекції з благоустрою Степана Кукули прибирання тротуарів та усієї пішохідної частини міста протягом свят здійснювалось регулярно та не реєструвались скарги.

Обговорити на форумі