друкувати


Прикарпаття: Пішов з життя заслужений журналіст України Ярослав Гретчук

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-12 04:13:27
Прикарпатська журналістика зазнала непоправної, тяжкої втрати. На 55-у році раптово пішов з життя заслужений журналіст України, член Національної спілки журналістів України, спеціальний кореспондент парламентського телеканалу "Рада" Верховної Ради України, віце-президент Асоціації спортивних журналістів Ярослав Гретчук, повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

Ярослав Петрович понад 30 років був власним кореспондентом Українського телебачення. Він одним з перших в області взяв до рук кіно-, а потім відеокамеру і не розлучався з нею до останньої хвилини. Завдяки його телесюжетам Україна і світ дізнавалися, як і чим живе Прикарпаття. Його камера майстерно зафіксувала найважливіші події з життя області, України. Він був закоханий у рідний край, особливо Карпати, створив про них десятки відеофільмів.

Ярослав Петрович відзначався великою працьовитістю, принциповістю, старанністю. Він був добрим, надійним, щирим, колегою, другом, сім’янином.

Редакція Коломия ВЕБ Порталу з глибоким сумом сприйняла звістку про смерть Ярослава Гретчука, висловлюємо співчуття родині.