друкувати


У США трапилось різдвяне диво - мати із немовлям повернулися до життя

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-12 02:31:53
У штаті Колорадо на Різдво за григоріанським календарем трапилось справжнє диво – мати із немовлям повернулись до життя після того, як лікарі оголосили їхню смерть. Медики не мають цьому пояснень, а щасливі батьки називають це різдвяним подарунком з небес, повідомляє VOA News.

Це мали бути звичайні пологи. На святвечір Трейсі Германсторфер із своїм чоловіком приїхали у клініку в Колорадо-Спрингс в очікуванні народження їхньої третьої дитини. І, як розповідає лікар Стефані Мартін, трапилось щось жахливе: "Через 35 секунд після того, як я зайшла у кімнату у неї зупинилось серце. Ми негайно почали готуватися до проведення кесаревого розтину".

Охоплений жахом чоловік Трейсі, Майк, міг тільки спостерігати: "Половина моєї сім’ї лежала переді мною мертвою – по іншому не скажеш".

Втім, найгірше виявилося попереду. Лікарі вийняли дитину завдяки розтину, але він ні на що не реагував. Обоє – мати і немовля – виглядали мертвими. І раптом трапилось щось, чого не можуть пояснити навіть лікарі.

Вмить, після народження дитини, розповідає лікар, у жінки з’явився пульс. У цей час батько тримав свого новонародженого сина. "Вони взяли його, коли він почав дихати в мене на руках. Неймовірне відчуття".

Відтак мама і син знову повернулися до життя. Лікарі не могли зрозуміти, що трапилося, але з цим змирились. Проте батько родини має просте пояснення, як його дружина і син повернулися до життя – трапилось різдвяне диво.



Обговорити на форумі