друкувати


У Богородчанах продавали піротехнічну продукцію з-під прилавка

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-11 04:21:30
9 січня в одній з крамниць у райцентрі Богородчанах Івано-Франківської області працівники міліції задокументували факти реалізації піротехнічної продукції без ліцензії.

Продавчиня торгувала петардами та іншими піротехнічними виробами побутового призначення, як мовиться, з-під прилавка. З магазину вилучено загалом понад 11 тисяч одиниць піротехнічних виробів. Того ж дня в крамниці в Снятині правоохоронці виявили 1260 штук піротехнічних засобів, які також реалізовувалися всупереч Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності".

Протягом двох останніх днів в ході проведення перевірок суб’єктів господарювання на предмет дотримання ними правил реалізації піротехнічних засобів працівники міліції виявили 10 фактів торгівлі піротехнічною продукцією без дозвільних документів. По кожному з цих фактів вирішується питання про притягнення підприємців до відповідальності.

З початку проведення оперативно-профілактичних заходів з обігу вилучено 18 тисяч одиниць піротехнічних засобів загальною вагою понад 12 кілограмів.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі