друкувати


Коломийським пожежникам на свята довелося добре попрацювати

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-11 02:52:16
Коломийським пожежникам на свята довелося добряче попрацювати. Про це свідчить статистика оперативно-рятувальної служби.

1 січня в селі Замулинці Коломийського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було пошкоджено перекриття будівлі. Причина виникнення пожежі – перекал опалювальної печі.

4 січня виникла пожежа в одній із квартир багатоповерхового житлового будинку в м. Коломия. В результаті пожежі вогнем було пошкоджено холодильник, побутову техніку та закопчено стіни квартири. Внаслідок пожежі отримала термічні опіки тіла 42-річна дружина власника квартири. Потерпілу з місця події одразу ж було доставлено в Коломийську центральну районну лікарню. Наразі причина виникнення пожежі – встановлюється.

6 січня післяобідньої пори виникла пожежа в одному із житлових будинків у селі Ценява Коломийського району. В результаті пожежі вогнем було пошкоджено приміщення житлової кімнати та коридору, знищено меблі та речі домашнього вжитку. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням.

Пізно ввечері 8 січня зайнявся житловий будинок в селі Іванівці Коломийського району. Вогнем було знищено речі домашнього вжитку, частково пошкоджено перекриття будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

9 січня вранці у селі Молодятин Коломийського району виникла пожежа в одному із приватних магазинів. Вогнем було знищено холодильне та морозильне обладнання, продукти, пошкоджено стіни, перекриття будівлі, вікно та двері. Ймовірна причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

9 січня пізно ввечері в селі Малий Ключів Коломийського району сталася пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було знищено крівлю та кімнату житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Автор: Віктор ПОВОРОЗНИК, Телеканал "НТК"
Обговорити на форумі