друкувати


Спільні українсько-польські проекти

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-09 01:17:43
Днями з одноденним візитом у нашому місті перебувала делегація представників муніципалітету порідненого міста Любліна, Республіка Польща.

Метою візиту було проведення Робочої зустрічі з представниками виконавчого комітету, відповідальними за роботу з проектами міжнародної технічної допомоги. В ході Робочої зустрічі з начальником управління економічного та інтеграційного розвитку Б.Біликом та начальником відділу міжнародних зв’язків О.Шийчук було досягнуто домовленості про початок підготовки проектної пропозиції для участі у першому конкурсі проектів в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013

Проект, в якому місто Івано-Франківськ виступатиме головним заявником, отримав сигнальну назву "Студент з ініціативою". Відповідно, проект націлений на роботу з проактивною івано-франківською молоддю, вирішення питань молодіжного безробіття, розширення можливостей для розвитку транскордонної співпраці з містами-партнерами в Польщі та Україні, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

Обговорити на форумі