друкувати


Алієв залишається в "Динамо"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-09 01:09:53
Півзахисник "Динамо" Олександр Алієв, домовленість про перехід якого до московського "Локомотива" була досягнута ще наприкінці минулого року, залишається у київському клубі.

8 січня футболіст не з'явився на першому тренуванні своєї нової команди, а повернувся до Києва. Алієв пояснив, що повертатися до Москви не має наміру, оскільки залишається гравцем "Динамо", повідомляє ТСН.

"На словах московський "Локомотив" в особі президента клубу Ніколая Наумова і тренера Юрія Сьоміна дуже хотів бачити мене у своїх лавах. Але коли справа дійшла до підписання контракту, почалися проблеми, суть яких, зізнаюся, я спочатку не зрозумів", - розповів Алієв.

За його словами, із зарплатою проблем не виникло – сторони швидко домовилися, але в останню мить у лікарів "Локомотива" з'явилися питання до стану здоров'я гравця, йому довелося злітати на обстеження до Італії.

"Виявилося, що жодних проблем із гомілкостопом у мене немає. Гадаю, що таким чином у "Локомотиві" тягнули час", - зауважив Алієв.

Він наголосив, що після його повернення мова зайшла вже не щодо повноцінного переходу з "Динамо", а щодо оренди на півроку.

"Це, звичайно, не моє питання, але мені здається, що у москвичів просто не виявилося грошей, щоб викупити мій контракт. Звичайно, що на жодну оренду я не погодився", - розповів футболіст.

"Я справді хотів грати в "Локомотиві" у Юрія Сьоміна. Але не в оренді, а як повноцінний гравець команди, на якого розраховують у перспективі. Мені здається, що пропонувати "Динамо" взяти мене в оренду принизливо як для клубу, так і для мене особисто", - додав він.

Тепер Алієв не збирається думати про новий перехід. "Я – гравець "Динамо"! ... Все в моїх руках і я зроблю все можливе, щоб не просто залишитися в "Динамо", а бути, як півроку назад, одним із лідерів команди", - констатував він.

Обговорити на форумі