друкувати


Програма "Туристичний Івано-Франківськ" в дії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-01-05 01:06:07
На виконання наказу від 12.11.09 №281 ДПА в Івано-Франківській області "Про затвердження плану заходів щодо виконання регіональної програми "Карпатська зима" у ДПІ в м.Івано-Франківську видано розпорядження від 20.11.2009 р. №54-р "Про затвердження плану заходів програми "Туристичний Івано-Франківськ", згідно якого проводиться відповідна робота. Є уже і певні її результати.

Так, при перевірці 6-ти суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері роздрібної торгівлі та громадського харчування, податківцями застосовано 8,3 тис. грн штрафних санкцій, повідомляє ДПІ в м.Івано-Франківську.

При перевірці магазину одного з приватних підприємців, який зареєстрований у ДПІ в м.Івано-Франківську, але здійснює свою діяльність у м.Яремче було встановлено порушення порядку проведення розрахунків. Зокрема, в порушення п.12 та 13 ст.3 та ст.6 і ст.9 Закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" від 06.07.95 р. №265/95-ВР у магазині, який розташований в центральній частині міста, перевіркою було виявлено незабезпечення відповідності сум готівкових коштів на місці проведення розрахунків сумі коштів, яка зазначена в денному звіті РРО, та порушення ведення обліку товарних запасів. В результаті сума застосованих фінансових санкцій склала 1,3 тис. грн.

Обговорити на форумі