друкувати


В.Ющенко привітав українців із Новим роком і Різдвом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-31 12:12:31
Віктор Ющенко привітав українців із новим роком і Різдвом Христовим. Президент побажав українцям радості, надії та того, щоб новий рік став для держави роком перемог.

"Ми прожили непростий, але багатий на досягнення та події рік. Ми повинні бути впевнені, що будь-які труднощі є тимчасовими. Ми - сильний, талановитий і працелюбний народ, який, об'єднавшись навколо єдиних національних і суспільних цінностей, побудує могутню і квітучу Україну", - йдеться у вітанні глави держави.

"Нехай ці світлі свята наповнять наші серця радістю і новою надією, принесуть у кожну родину мир і злагоду, добробут і затишок", - також сказав президент.

Він заявив, що мріє, щоб "наступний рік став щасливим і успішним для кожного з нас і для всієї країни". "Я хочу побажати, щоб 2010 став роком перемог України, як сучасної демократичної і європейської держави, роком економічного відновлення, стабільності, національної злагоди та єдності", - зазначив президент.

"Бажаю всім Божого благословення, міцного здоров'я, щастя, оптимізму, успіхів, здійснення мрій і сподівань", - резюмував Ющенко.

Українські телеканали, нагадаємо, покажуть новорічне звернення президента за 10 хвилин до кінця року, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі