друкувати


Синоптики попереджають: Новий рік в складних погодних умовах

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-30 04:25:06
У Гідрометцентрі повідомили, що на Новий рік в Україні очікується мокрий сніг. 31 грудня та 1 січня територією України пройде циклон, котрий принесе мокрий сніг та мінусову температуру.

За даними синоптиків, 30 грудня буде найбільш спокійним у погодному плані цього тижня. А 31 грудня та 1 січня Україною знову пройде циклон.

"Новоріччя ми будемо зустрічати із більш неспокійною погодою, бо знову із південного заходу буде переміщуватися циклон протягом 31 і 1 числа", - розповіла провідний синоптик Гідрометцентру Валентина Лащенко.

До кінця тижня температура буде мінусова усюди крім Криму. Там 31 грудня та 1 січня потеплішає навіть до +13.

Інспектори ДАІ радять в цей час надати перевагу громадському транспорту, згадати про користь піших прогулянок та з запасом часу планувати усі свої зустрічі.

Нагадаємо, що сильні снігопади 28 та 29 грудня майже повністю паралізували столицю. Через негоду запізнилося близько 40 потягів, було припинено на деякий час роботу аеропорту "Бориспіль".

Як зазначили в Київавтодорі, 29 грудня дороги чистили щотригодини, на вулиці столиці вигнали кілька сотень тракторів та снігових комбайнів. Завдяки цьому рух громадського транспорту по обіді вдалося повернути у графік, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі