друкувати


Нові спецавтомобілі - порятунок для прикарпатських рятувальників

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-30 03:17:14
Прикарпатські еменесники отримали великий подарунок від профільного міністерства: 10 нових пожежно-рятувальних автомобілів.

За інформацією керівника ГУ МНС в Івано-Франківській області Миколи Джумаджука, два спеціальні пожежні автомобілі першої допомоги ГАЗ-33104 отримали Калуський, та Долинський райвідділи, п’ять спеціальних пожежних автоцистерн на шасі КАМАЗу обслуговуватимуть Надвірнянський, Коломийський, Тисменицький, Верховинський та Яремчанський територіальні підрозділи. Косівські та снятинські рятувальники матимуть спеціальні пожежні автоцистерні на шасі ЗІЛа. А спеціальний санітарний автомобіль "RЕNAULT" віддали працівникам аварійно-рятувального загону спеціального призначення. На усе це витрачено більше 15 мільйонів гривень.

Ключі від авто вручили голови ОДА та облради Микола Палійчук та Ігор Олійник. "Сьогодні вже кожен район області забезпечений технікою, - говорить пан Джумаджук. - Під час роз приділення ста машин по всій державі, Івано-Франківщина отримала десять. І це не може не тішити". Передачею авто свято прикарпатських рятувальників не обмежилося: по вулиці Богдана Хмельницького було відкрито новозбудоване депо аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Працівники нововідкритого закладу працюватимуть над ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій, рятуватимуть під час дорожньо-транспортних пригод, знешкоджуватимуть вибухівки та вестимуть радіаційного спостереження.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі