друкувати


Аеропорт "Бориспіль" через снігопад припинив роботу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-29 10:48:47
Із 19:50 28 грудня до 12:00 29 грудня зачинено аеропорт "Бориспіль". Там здійснюється очищення території від снігу.

Роботу міжнародного аеропорту "Бориспіль" планується відновити сьогодні, 29 грудня, до 12:00. Для того, щоб міжнародний аеропорт зміг запрацювати якомога швидше, за дорученням першого заступника Міністра транспорту та зв’язку України Василя Шевченка максимально задіяні зусилля транспортників для очищення злітно-посадкової смуги та території аеропорту "Бориспіль" від снігу.

"Міжнародний аеропорт "Бориспіль" – головні транспортні ворота України. Тому ми повинні максимально сконцентрувати зусилля, щоб сьогодні до 12:00 аеропорт запрацював", - підкреслив Василь Шевченко.

Нагадаємо, у ніч з 28 на 29 грудня суттєво погіршилися метеорологічні умови по території України, внаслідок чого було ускладнено роботу транспортно-дорожнього комплексу.

У Києві випало 25 см снігу. Спостерігається висока ймовірність падіння дерев і гілок через великий шар снігу. Погодні умови ускладнюються хуртовиною.

Сильний снігопад знову поставив Київ на межу транспортного колапсу. У столиці спостерігаються транспортні проблеми через рясні снігопади.

На вулицях міста численні автомобільні пробки, багато машин не заводяться або не можуть виїхати зі стоянок.

Крім того, за неперевіреною інформацією, вранці припинялася робота Святошинсько-Броварської лінії метрополітену.

У Київській області на автомобільній дорозі М-05 Київ-Одеса встановлено обмеження руху: км 18+20 (права смуга), км 20+18 (ліва смуга), км 39+40 (права смуга).

Через складні погодні умови ускладнено проїзд автомобільними шляхами. Станом на 8:00 29 грудня залишається перекритим рух на переливній ділянці автомобільної дороги Ужгород-Демечі, км 18-19, між с.В.Геївці та с.Тисаагтелек Ужгородського району.

Порти Північно-Західної частини Чорного моря - Білгород-Дністровський, Іллічівський, Одеський, Скадовськ, "Южний" працюють з обмеженнями по вітру.

Щодо роботи залізничного транспорту, то у ніч з 28 на 29 грудня через складні погодні умови було затримано шість вантажних поїздів.

Міністерство транспорту просить всіх водіїв по можливості утриматися від поїздок на час ускладнення проїзду автошляхами через складні погодні умови.

Якщо ж таки водіям потрібно скористатися транспортом, то міністерство просить їх бути максимально уважними та обережними на дорогах, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі