друкувати


На Прикрапатті змагалися юні дзюдоїсти

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-25 01:11:01
В Івано-Франківську в спортивному залі муніципального фізкультурно-оздоровчого центру відбулися традиційні міжнародні юнацькі змагання з дзюдо присвячені пам’яті провідника ОУН-УПА Степана Бандери.

Учасниками змагань були юні дзюдоїсти 16 команд західних областей України. Загалом змагалось понад 120 учасників. Івано-франківські спортсмени вибороли дві золоті нагороди та шість призових місць. Співорганізаторами змагань була міська організація Конгресу Українських націоналістів, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

Також у спортивному залі івано-франківської ДЮСШ уп’яте відбулись юнацькі змагання на кубок міського голови з боксу. За повідомленням міського управління спорту, в змаганнях взяли участь понад 150 спортсменів з різних міст України. Десять івано-франківських боксерів здобули перемоги у різних вікових категоріях. Усі переможці та призери отримали футболки, значки, кепки з логотипом змагань, медалі та грамоти міськспорткомітету. Організатори нагородили також кращих спортсменів по техніці та наймолодшого спортсмена. У командній боротьбі з 13 команд, івано-франківська команда , що складалась з вихованців обласної ДЮСШ посіла перше місце, команда, другою стала команда з Летичева Хмельницької області, а третє місце здобула збірна команда Хмельничини.

Обговорити на форумі