друкувати


У гості до податкової інспекції завітали івано-франківські студенти

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-24 02:57:34
Декларуючи прозорість та відкритість своєї діяльності податківці радо запрошують у гості школярів та студентську молодь. Нещодавно у ДПІ в м.Івано-Франківську відбувся День "відкритих дверей" для студентів Івано-Франківського інституту менеджменту Тернопільського національного економічного університету.

Начальник відділу масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян Галина Яремко гостинно зустріла студентів у вестибюлі податкової інспекції та провела екскурсію по операційних залах для фізичних та юридичних осіб, які розміщені на першому поверсі ДПІ. Також вона ознайомила присутніх з роботою інформаційно-довідкової служби "1507", Громадської приймальні та з інформацією, яка розміщена на спеціально обладнаних для платників податків інформаційних стендах. Крім того, вона розповіла студентам про роботу структурних підрозділів міської ДПІ та про основні напрямки їхньої роботи, повідомляє ДПІ в м.Івано-Франківську.

Перед студентами також виступила заступник начальника ДПІ в м.Івано-Франківську Олександра Михайловська. Вона у доступній формі розповіла студентам про завдання та функції, які стоять перед Державною податковою службою. "Лише здобуши міцні знання можна у майбутньому стати сумлінними платниками податків, - зауважила вона. Постійно працюйте над собою, цікавтесь новинами податкового законодавства, не соромтесь запитувати, адже у такому юному віці – це природньо. Щоб стати хорошим спеціалістом – необхідно докласти багато зусиль і терпіння. І де б вам, майбутнім економістам, не доводилось би працювати, дорога вас завжди приведе до податкової інспекції. А якщо ви станете справжніми фахівцями своєї справи, податківцям завжди приємно буде з вами працювати", - зауважила Олександра Михайловська.

Студенти Івано-Франківського інституту менеджменту отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили, та подякували податківцям за проведену змістовну екскурсію.

Обговорити на форумі