друкувати


Трагічні наслідки холодів на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-24 02:48:46
Буквально за крок від рідної оселі од переохолодження загинув 27-літній мешканець села Далешево Городенківського району. Тіло молодого чоловіка виявив у саду його сусід. Усі, хто знав загиблого, впевнені: усьому виною оковита.

Молодик ось уже декілька років зловживав спиртними напоями, через них навіть покинув батьківську хату та переселився до старої. Постійної роботи чоловік не мав, перебивався тимчасовими підробітками; сусіди часто бачили його напідпитку. Не зовсім тверезим, стверджують вони, був чоловік і увечері напередодні. Повертаючись додому, бідолаха не розрахував сил та упав у власному саду, а люті грудневі морози зробили свою чорну справу.

Переохолодження, швидше за все, стало причиною смерті і 56-літнього івано-франківця. Він мешкав сам у квартирі по вулиці Індустріальній, полюбляв зазирнути у пляшку. Єдиною душею, котра прихильно ставилася до чоловіка, була сусідка. Жінка частенько підгодовувала його, допомагала по господарству. Саме вона і виявила бездиханне тіло чоловіка. А згодом у реанімаційному відділенні Долинської центральної районної лікарні також від переохолодження помер і житель смт. Вигоди. Чоловік мешкав сам та зловживав алкогольними напоями. А обставини, при яких трапилося нещастя, наразі з’ясовуються, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі