друкувати


Відбулося засідання виконавчого комітету Коломийської міської ради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-23 03:44:40
Відповідно до плану роботи виконкому Коломийської міської ради 22 грудня 2009 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету на якому розглянуто 39 питань.

Про роботу територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян доповіла заступник начальника управління праці і соціального захисту населення міської ради, директор територіального центру Томенко О.М. По питанню "Про стан харчування учнів та вихованців у загальноосвітніх школах та дошкільних навчальних закладах" доповідала начальник управління освіти міської ради Грицан М.М.

Виконком затвердив план роботи на перше півріччя 2010 року та план заходів по відзначенню державних, національних, релігійних та професійних свят, вшанування кращих людей міста Коломиї на 2010 рік, схвалив програму з відпочинку та оздоровлення дітей на 2010-2011 роки. Відповідно до чинного законодавства введено в дію рішення конкурсного комітету щодо визначення переможців конкурсу автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на міських маршрутах.

Розглянуто також ряд питань щодо забезпечення соціально-правового захисту дітей, оформлення права власності на окремі об'єкти, надання адресних номерів та інші. З усіх розглянутих питаннь прийнято відповідні рішення.

Знято з контролю 11 рішень, прийнятих у попередні роки, як такі, що виконані або втратили актуальність.

Автор: А.Грицан, Керуючий справами виконкому
Обговорити на форумі