друкувати


Правила впорядкування і утримання території: За що штрафуватимуть

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-23 03:33:08
Днями відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради (надалі – адміністративна комісія). На засіданні було розглянуто 52 протоколи, на підставі яких були складені протоколи і прийнято відповідні рішення.

Кодексом України про адміністративну відповідальність на посадових осіб ЖЕО та КП "Муніципальну інспекцію з благоустрою міста" покладено повноваження, щодо складання протоколів за порушення, відповідальність за які передбачена даним Кодексом по ст. 150 та 152. На даній комісії було розглянуто 50 протоколів за вказаними статтями, які були складені інспекцією з благоустрою, посадовими особами ЖЕО протоколи за вищевказані правопорушення не складались. Також розглянуто 2 протоколи, складених спеціалістами відділу РАЦС Івано-Франківського міського управління юстиції за ст.. 212-1 Кодексу, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

У засіданні адміністративної комісії взяли участь 8 чоловік, які дали пояснення по даних правопорушеннях. Членами адміністративної комісії було прийнято наступні рішення про накладення адміністративних стягнень таких як: штраф на суму – 2176 грн, попередження – на 9 громадян. На засіданні адміністративної комісії були розглянуті протоколи щодо порушення правил впорядкування і утримання території м.Івано-Франківська, а саме порушення щодо:

- утримання з порушенням правил і норм прилеглих та внутрішніх територій підприємств, організацій, установ, садиб та присадибних ділянок громадян – 26 протоколів;

- відсутність урни для сміття біля входу в приміщення – 6 протоколів;

- самовільне обклеювання та використання під засоби агітації, реклами, інформації будівель, споруд, елементів благоустрою – 6 протоколів;

- несвоєчасне вивезення побутового сміття – 3 протоколи;

- влаштування звалищ побутового та промислового сміття, захаращення міської території – 2 протоколи;

- виконання земельних робіт без ордера - 7 протоколів;

Крім того, на засіданні адміністративної комісії було попереджено громадянам, які вчинили адміністративні правопорушення про недопущення вчинення в майбутньому правопорушень.

Обговорити на форумі