друкувати


23 грудня у Західній Україні – штормове попередження

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-23 12:08:45
23 грудня у Західній Україні – штормове попередження. Очікується сильний вітер, на дорогах ожеледиця, подекуди налипання мокрого снігу. Прохання до водіїв бути обережними на дорозі, повідомляє Високий Замок.

Температура повітря від 13-15 градусів морозу підвищилася до нуля. За повідомленням Головного управління МНС у Львівській області, існує небезпека підняття рівня води у річках басейну Сяну й Дністра у межах Львівської та Івано-Франківської областей - на 0,5-1,5 м. У річках Старій, Латориці та Боржаві – на 1,0-2,0 м. Еменесники попереджають про можливий льодохід та сходження снігових лавин на високогір’ї Закарпатської та Львівської областей. "Ситуація під контролем, – каже керівник прес-служби обласного управління МНС Павло Василенко. – Але якщо на річках утворяться снігові затори, то рівень води підніметься до небезпечного. Такі затори можуть виникнути на річках Стрий, Яблунька (Турківський, Дрогобицький райони Львівської області)".

У середу на Львівщині падатиме мокрий сніг. Температура повітря у найближчі дні коливатиметься вночі від 0 до – 3 морозу, вдень – від +1 до +8. За інформацією Гідрометцентру, сніг збережеться і на Новий рік. А температура повітря буде від -1 до -5.

Обговорити на форумі