друкувати


Бійці МНС врятували на пожежі двох безхатченків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-21 04:47:45
18 грудня близько 20-ої години вечора в Івано-Франківську по вулиці Гната Хоткевича виникла пожежа в підвальному приміщенні однієї із багатоповерхівок. Густі клуби диму, що виринали із дверей підвалу, першими помітили самі ж мешканці будинку.

Люди одразу ж зателефонували на "101". За кілька хвилин до місця виклику оперативно прибула чергова варта бійців МНС. Через сильне задимлення рятувальникам довелося гасити пожежу за допомогою ланки газодимозахисної служби. Під час гасіння в епіцентрі пожежі бійці МНС виявили двох людей: 34-річного чоловіка та 45-літню жінку, які, як з’ясувалося, облаштували собі в теплому затишному приміщенні підвалу тимчасове місце проживання. Рятувальники винесли людей у безпечне місце і передали медикам. Потерпілих з діагнозом "отруєння чадним газом та опіки тіла" було госпіталізовано в реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні. Як констатували лікарі, стан потерпілих стабільно важкий. В результаті пожежі вогнем було знищено речі домашнього вжитку та пошкоджено електрощиток. Причина пожежі встановлюється.

Загалом з початку року на території області виникло 1050 пожеж, бійцями МНС врятовано життя більше шести десятків мешканців краю, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі