друкувати


Футзал: "В ніч на Андрія"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-18 12:45:35
Дев’ятнадцять команд, майже триста футболістів з різних футбольних клубів області зібрались у залі ФОСК "Прикарпаття" з метою пограти у міні-футбол в традиційному турнірі "В ніч на Андрія".

Цього разу на турнір прибули команди з Івано-Франківська, Коломиї, Вижниці, Надвірнянського, Косівського, Снятинського та Коломийського районів. Змагання тривали в безкомпромісній, але дружній обстановці. Численні вболівальники побачили цікаву гру відомих футболістів — екс-гравця криворізького "Кривбасу" Петра Ковальчука, футболістів "Енергетика" з Бурштина Сергія Срібного і Віктора Данищука, львівського "Карпатівця" Олексія Радевича, чотириразових чемпіонів області у складі яремчанських "Карпат" Івана Ципердюка, Миколи Плетенецького, Віктора Яневича, багаторазових чемпіонів і призерів обласного чемпіонату Василя Ясуника, Василя Царука, Юрія Пилип’юка, Андрія Олійника. Гідно боролися з іменитими футболістами вихованці коломийського футболу Ігор Гавадзюк, Олександр Гнатюк, Роман Гаврилюк, Назарій Федюк, Ігор Андріяш, Ігор Тепчук, Дмитро Ганущак, Василь Маковійчук, Павло Тимчук, Дмитро Імангулов, Степан Ткачук, Роман Глинянюк та інші.

Баталії тривали до п’ятої години ранку і завершились перемогою команди "Казка" з Надвірної. Друге місце вибороли "Карпати" з Коломиї, а третє — ФК "Іллінці" зі Снятинського району.

Учасників турніру привітали голова Коломийської районної ради Дмитро Неміш та голова депутатської комісії районної ради Роман Дячук. Нагороди переможцям і призерам на світанку 13 грудня вручив директор ФОСК "Прикарпаття" Василь Буджак. Молодіжна футбольна забава в Андріївську ніч у ФОСК "Прикарпаття" за традицією завершилась ілюмінаційним запаленням новорічно-різдвяної ялинки.

Автор: Тарас НАЗАРЕНКО, Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі