друкувати


Прикарпаття відвідав Віктор Янукович

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-18 11:10:37
Учора на Прикарпатті з офіційним візитом перебував лідер Партії Регіонів та кандидат у Президенти Віктор Янукович.

В обласному центрі він поклав квіти до підніжжя пам’ятника Івана Франка, де й поспілкувався зі своїми прихильниками. Охорони навколо кандидата було таки доволі багато, "Мабуть Віктор Федорович ще пам’ятає наше яйце", – сміялися перехожі, які не знали чи дивитися на керівника регіонів чи на парад міліції, присвячений Дню органів внутрішніх справ та відбувався за кілька кроків від пам’ятника. Правоохоронці урочистою ходою крокували до драматичного театру на урочисті збори, незважаючи на високого гостя.

Виступаючи перед прикарпатцями, Віктор Янукович зазначив, що не виключає фальсифікації виборів та нечесної гри своїх опонентів, проте він боротиметься до кінця,а, ставши Президентом зробить все, аби "розбудувати сильну країну, яку поважатимуть в світі, щоб українці відчули себе гідними громадянами".

"Для мене немає ніякої різниці, де живе людина,чи на Сході, чи на Заході, на якій мові вона розмовляє та до якої церкви ходить, – сказав лідер Партії Регіонів. – Важливо, аби людина відчувала себе вільною на своїй землі, знали, що їхні діти та онуки будуть захищені та житимуть справедливій сильній країні".

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі