друкувати


Паспортизація сіл на контролі в ДПІ Надвірнянського району

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-17 11:02:48
Актуальним на сьогоднішній день податкової інспекції в Надвірнянському районі є завершення роботи паспортизації сіл.

Днями відбулась зустріч суб’єктів господарювання та громадян с. Перерісль з першим заступником начальника ДПІ в Надвірнянському районі Марією Гаврилюк. "Обов’язок зі сплати податків визначено Конституцією України, і дотримуватись такого принципу повинен кожен громадянин" - такими словами розпочала свій виступ Марія Михайлівна. Нинішня економічна ситуація в країні є складною і напруженою, тож сьогодення вимагає чесних стосунків між владою і бізнесом. І спільним нашим завданням є стабільне наповнення бюджету. Тому і від нашої співпраці залежить добробут населення.

Особливу увагу було приділено питанню виплати заробітної плати в "конвертах". Адже, не укладаючи трудових договорів з роботодавцями, громадяни залишаються соціально не захищеними. Також розглядалось питання щодо реєстрації підприємницької діяльності власників грузового транспорту та тракторів, в разі надання ними послуг.

Повідомила також перший заступник начальника ДПІ в районі про проведення в області регіональної програми "Карпатська зима", яка дасть можливість додатково відкрити резерви наповнення місцевих бюджетів. В кінці зустрічі Марія Михайлівна відповіла на низку запитань суб’ктів підприємницької діяльності та громадян щодо нарахування пені за несвоєчасну сплату єдиного податку, сплати збору за геологорозвідувальні роботи, плати за землю, соціальних пільг та ін., ДПІ в Надвірнянському районі.

Обговорити на форумі