друкувати


Коломийський "Крокус" питиме лише чисту воду

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-16 05:24:51
В нинішній час проблема з питною водою виникає у багатьох, та ще більшої гостроти вона набирає у людей із підірваним здоров’ям. Потреба в чистій питній воді була і у нашій організації, Коломийському благодійному фонді підтримки дітей та молоді з інтелектуальною обмеженістю "Крокус", але, на жаль, коштів на придбання води в торговій мережі у нас не вистачало.

Нещодавно голубе джерело задзвеніло у нашій кімнаті, струмінь чистої прохолодної живильної води наповнив наші шклянки. Це "Роксолана" подарувала нам щомісячне безкоштовне постачання бутильованої води, яка видобувається в екологічно чистому регіоні зі свердловини Лучинецького родовища глибиною 82 метри. Ми всі насолоджуємося благодійною послугою і з вдячністю згадуємо директора представництва ТОВ " Завод мінеральних вод "Роксолана" Завражного Миколу Сергійовича.

А тепер в приміщенні "Крокусу" з’явилося ще екзотичніше джерело – це джерело очищеної гарячої питної води. Це не міф, а реальність. В переддень Святого Миколая до нас прийшла "ЮР-АКВА". Фірма подарувала дітям кулер, який видаватиме їм охолоджену і гарячу очищену, активовану, підвищеної якості питну воду. В якості цієї води ми не сумніваємося, бо її показники підтверджені висновком Державної санітарно – епідеміологічної експертизи МОЗ України від 07.07.2008 року №05.03.02. – 06/41372. А ще ми розуміємо, що маємо справу з відповідальними, серйозними, щирими людьми. Тому батьки, діти, молоді люди, правління благодійного фонду "Крокус" безмежно вдячні за розуміння і підтримку директорові ТОВ "АР-АКВА" Литвинцю Ігорю Володимировичу і всім, хто причетний до відкриття в Коломиї цього цілющого джерела.

Автор: Любов МАСЕВИЧ, голова Коломийського міського благодійного фонду "Крокус".
Обговорити на форумі