друкувати


В гостях у Миколая

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-16 11:33:22
Працівники методичного кабінету відділу освіти Коломийської райдержадміністрації постійно в пошуку нових форм та методів роботи.

Цього разу виїзне методичне об’єднання вчителів обслуговуючої праці відбулось на базі Ковалівської школи. Творчий учитель цієї школи Катерина Джумачук поділилась досвідом роботи з питань родинної економіки. На конкретних прикладах молоді вчителі ознайомилися з передовими технологіями планування сімейного бюджету. На семінарі теоретичні питання сучасної економіки були вдало поєднані з практикою роботи хлібопекарні та фабрики м’якої іграшки селища Яблунів. Приємним сюрпризом для всіх учителів району стала зустріч зі Святим Миколаєм у його садибі в селі Пістинь (на знімку). Із рук Миколая кожен вчитель отримав вітання та подарунок, який стане в пригоді на уроках обслуговуючої праці.

У роботі семінару взяв участь методист райво Василь Досин, який глибоко проаналізував нашу роботу та накреслив завдання, що стоять перед кожним учителем. Також він нагадав, що цього року заплановано проведення районного та обласного конкурсів "Учитель року-2009", до якого варто готуватись уже.

Автор: Ольга ПРОЦАК, учитель обслуговуючої праці Отинійської ЗОШ І-ІІІ ступенів
Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі