друкувати


І рятувальники, і спортсмени

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-14 11:27:38
В Івано-Франківській області відбулася Спартакіада-2009 системи МНС, в рамках якої рятувальники змагаються з різних видів спорту. Днями в спортивному залі Головного управління МНС в області відбулися обласні змагання з волейболу.

До Івано-Франківська з’їхалися команди територіальних підрозділів Головного управління МНС в області - переможці зональних змагань. Обласні змагання з волейболу розпочалися грою команд рятувальників Надвірнянського та Косівського райвідділів Головного управління МНС, повідомляє Центр пропаганди ГУ МНС в області.

Після напруженої боротьби переможцем стали надвірнянські спортсмени. В наступній грі за звання призера змагань надвірнянці боролися з рятувальниками аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління МНС в області. Лише кількох забитих м’ячів і не вистачило волейболістам Надвірнянського райвідділу для здобуття перемоги. За результатами двох зустрічей було зафісковано рівний рахунок, і лише в третій грі перемогла команда аварійно-рятувального загону.

То ж, у загальному підсумку обласних змагань з волейболу перше місце посіла команда аварійно-рятувального загону спеціального призначення, другими стали надвірнянські рятувальники, а третє призове місце посіли спортсмени Косівського райвідділу МНС. Завершилися змагання традиційно – нагородженням. Учасників змагань урочисто привітав заступник начальника Головного управління МНС в області полковник служби цивільного захисту Орест Смішко і вручив переможцям грамоти та нагороди.

Обговорити на форумі